Linkuri
 

Acasă Colecţia tematică Galeria foto Diverse Linkuri
 

Pagini web de acelaşi gen, din străinătate 
http://phillumeny.com/index.html Asociaţia internaţională a colecţionarilor BRITISH MATCHBOX LABEL AND BOOKLET SOCIETY (BML&BS).
http://phillumeny.onego.ru/ Muzeu virtual al filumeniei
Gruparea Filumeniştilor din România 
www.filumenie.ro Pagina Grupării Filumeniştilor din România
 
Colecţionari filumenişti din străinătate 
http://phillumeny.com/html/collector_sites.html Lista colecţionarilor din diverse ţări incluşi în pagina asociaţiei internaţionale British Matchbox Label and Booklet Society (BML&BS), din Marea Britanie
Adresă pagină web:  http://www.lucifersetiketten.nl/

Adresă email:  heverink@gmx.net

Pagina colecţionarului olandez,
Hans Everink
Adresă pagină web:  http://www.beepworld.de

Adresă email:  wolfbrauer@aol.com

Pagina colecţionarului german,
Wolfgang Brauer
Colecţionari din România
Adresă pagină web: http://www.gyufa.eoldal.hu/

Adresă email:  lewy77@citromail.hu

Pagina colecţionarului Nagy Levente din Carei, România, realizată în limba maghiară.
 
 
 
 
Alte genuri de colecţii din România
 www.pompierii.ro

Un site pentru pompieri, colecţionari şi pentru oricine are plăcerea să-l viziteze
O expoziţie virtuală cu tematică pompieristică.
www.oldpostcards.ro

Un site pentru iubitorii de cărti poştale. Imagini de altădată ale localitaţilor din
România.

Asociatia colectionarilor de aparate de radio din Romania.
www.gpsat.ro

Un site dedicat colecţionarilor de aparate de radio vechi.

www.micropaintings.ro

Stelian Marcu, din Fagaras, are o pasiune mai putin obisnuita: aceea de a picta la microscop folosind pensule facute chiar de el din propriile-i gene ...
http://www.popescugalle.com

Siteul prezintă o colecţie de pachete de ţigări, fabricate la începutul anilor 1900 şi până în 2006, mărci 100% româneşti.

Jurnal on line pentru filatelişti

şi

http://ephilex.blogspot.com/

 Blogul jurnalistului László Kállai din Bucureşti, un blog interesant lucrat cu minuţiozitate şi seriozitate cu explicaţii pentru fiecare piesă filetelică prezentată

şi

un blog dedicat trandafirului, în care puteţi admira această floare prezentată în diversitatea ei, pe timbre, cărţi poştale, felicitări, etc.
http://www.kolector.net/

Scormonitorul de colectii
Autorul blogului:
Daniel Marcu

 

"... Ce poate sa ne uneasca mai mult, daca nu punerea pe tapet a scormonirii de colectii? Timbre, carti postale, chibrituri, documente, descoperirile mele si ale voastre au de-acum un nume: www.kolector.net
http://colectiidesurprize.haipa.ro/

mmcpflorin@yahoo.com

Colecţie de surprizeTURBO,

Colecţionar: Florin Purluca

"Guma Turbo si surprizele aferente au fost foarte populare la inceputul anilor 1990. Focsaneanul Florin Purluca si-a redescoperit pasiunea pentru celebra guma si a strins intr-un an peste trei mii de surprize cu masini. Colectionarul a gasit parteneri la schimb in Rusia, Estonia, Turcia si chiar romani plecati peste hotare. Cei care au aceeasi pasiune a copilariei, surprizele Turbo, pot face schimb de impresii si poze pe adresa lui Florin ...
mmcpflorin@yahoo.com

Citeşte mai departe articolul: http://www.ziaruldevrancea.ro/

http://colectionaruldesurprize.
wordpress.com


gum.inserts@gmail.com

Posesorul singurei colectii complete de surprize TURBO din Romania (2030 de surprize unice), Colectionarul de Surprize a strans pana acum peste 10.000 de exemplare de la cele mai diverse tipuri de guma de mestecat: Turbo, Final, Cincin, bi-bib, Lazer, Kobra, OtoMoto, Mertsan, TipiTip, Bombibom, Minti, Patbom, Ask Melegi, Donald, etc. 

Puteti vedea colectia la http://colectionaruldesurprize.wordpress.com si ii puteti scrie la gum.inserts@gmail.com. Daca aveti surprize care nu va trebuie pe acasa, luati legatura cu colectionarul, este mereu interesat sa achizitioneze ce ii lipseste."

"Pagina Guma Turbo si colectia au aparut si intr-un articol pe EVZ.ro: 
Turbo – guma s-a dus, mirosul rămâne "

 http://etimpu.wordpress.com  
"Pe acest blog voi incerca sa strang cat mai multe imagini din trecut. Blogul insa nu este dedicat doar celor care si-au petrecut o parte din viata sub regimul comunist si nici nu intentioneaza sa slaveasca aceasta perioada neagra din istoria Romaniei. In prim plan sunt amintirile legate de aceasta perioada de timp si nu doctrina politica." ... http://etimpu.wordpress.com/despre-noi/
http://www.muzeuljucariilor.ro/

office@muzeuljucariilor.ro
Presedinte: ing. Dumitru Cristian
Tel: 0751.070.866
ing.dumitru@gmail.com

"Site-ul Asociatiei Muzeul Jucariilor este o premiera in Romania, in materie de prezentare on-line a unor obiecte colectionabile de tip jocuri si jucarii, existenta lui fiind posibila datorita unei activitati de mecenat a membrilor fondatori ai Asociatiei.
 Site-ul Asociatiei Muzeul Jucariilor se afla in primele zile ale existentei sale, deschiderea lui oficiala datand de la 1 Decembrie 2008.
 Asociatia Muzeul Jucariilor a pornit pe un drum lung si anevoios de strangere a informatiilor de orice tip legate de domeniul produselor comerciale destinate copiilor – jocuri si jucarii, create pe teritoriul Romaniei de mesteri artizani individuali, in cooperatie sau de producatori industriali."
http://www.muzeuljucariilor.ro/

Articole despre colecționarul Cristian Dumitru:
http://www.graphicfront.ro/

http://www.evz.ro/

 

Alte genuri de siteuri, grupuri, bloguri româneşti
www.banaterra.eu

BANATERRA - o posibilă enciclopedie a Banatului - Realizat de Asociaţia Proiectul Rastko România - Timişoara.
http://enciclopediaromaniei.ro

Enciclopedia României este un proiect iniţiat de o echipă de voluntari, cu scopul de a scrie o enciclopedie electronică a României.
http://www.eroiinumor.ro/

"Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea uşor, martirii libertăţii au ieşit din vieţile noastre pentru a intra în ceaţa istoriei ..."
http://groups.yahoo.com/
group/freecycletimisoara/

 

"Grup dedicat persoanelor din Timişoara şi împrejurimi care doresc să "recicleze" prin a dona anumite obiecte în loc să le arunce.Principiul de bază este ca obiectele să fie donate *gratuit* şi să fie *legale*. Grupul este afiliat reţelei globale "Freecycle(TM)" (www.freecycle.org)."
http://mariuspetrescu.com/

Marius Petrescu. O lume a oamenilor din bețe de chibrituri.
"Iubesc fotografia…poate multi din cei ce vor citi aceste randuri nu apreciaza ce fac eu…poate sunt multi altii care fotografiaza mult mai bine. Fotografia este despre ce vezi, si in acest sens nu este diferita de alte arte bidimensionale cum ar fi pictura si desenul. Crearea de fotografii este in realitate “arta de a vedea”. Din pacate orasul in care locuiesc nu are locuri care sa placa ochiului, nu are peisaje…de aceea am fost nevoit sa ies din tiparele obisnuite si am creeat o lume a oamenilor din bete de chibrit."

 

 

horizontal rule

Pagina anterioară Înapoi

site sponsorizat de Hangar Hosting

SEOweb.info - optimizare pentru motoare de cautare