Ideea de a realiza aceasta pagina web
 

Acasă Colecția Galerie foto Diverse Linkuri

 

           Odată cu apariţia internetului, a posibilităţilor oferite de acesta, colecţionară fiind, am avut curiozitatea să caut pagini cu teme de colecţii. Am sesizat că în directoarele web româneşti nu exista nici o pagină despre o colecţie de cutii sau etichete de cutii de chibrituri. Aşa mi-a venit ideea de a realiza eu această pagină, cu atât mai mult cu cât am dorit să prezint lumii întregi, producţia noastră autohtonă de ambalaje de chibrituri. (notă: asta se întâmpla la începutul anului 2002).

          Siteul e conceput a fi cât mai simplu, pentru a putea fi uşor vizualizat, se prezintă ca un album, care poate fi parcurs pagină cu pagină, printr-un simplu clic pe butonul pagina următoare, trecând prin toate temele prezentate. În unele pagini, acolo unde eticheta sau cutia are text scris pe ea, există posibilitatea de vizualizare mărita a imaginii, pentru a putea fi uşor de văzut şi de descifrat.

          Sunt conştientă că ar mai fi de făcut modificări, de făcut adăugiri, corecturi, de aceea vă cer şi Dumneavoastră sprijinul, ca în cazul în care aveţi vreo sugestie, vreun sfat, vreo observaţie, să mi-o faceţi cunoscută, începând de la corectitudinea textului si până la realizarea paginii şi prezentarea ei.

          Totodată aş dori să mă contactaţi în cazul în care aveţi orice fel de material despre fostele noastre fabrici de chibrituri: fotografii, articole de ziar, articole scrise în diverse monografii, pentru o colaborare în vederea postării informaţiilor pe pagină.
Totodată sunt interesată de achiziţionarea unor colecţii, mă interesează în mod special cele româneşti, indiferent de starea lor. 

          Într-o variantă următoare aş dori să mai adaug multe alte piese româneşti, teme noi, şi să o realizez şi în variantă de limba engleză, pentru care aş avea de asemenea nevoie de sprijin pentru o traducere cât mai corectă. 

          Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc o vizionare plăcută a prezentei  Colecţii de cutii, etichete şi plicuri de chibrituri  cu piese fabricate la noi în ţară.

      Adresa de contact: contact@modoro.ro

            

horizontal rule

Pagina anterioară Înapoi Pagina următoare

 


site sponsorizat de Hangar Hosting

SEOweb.info - optimizare pentru motoare de cautare